nlc.hu
Sztárok

Csúszik Szabó Győző filmjének premierje

A járvány miatt csúszik Szabó Győző filmjének premierje is

Szabó Győző kénytelen volt elcsúsztatni a film premierjét.

Szabó Győző drogos múltja nem titok, ráadásul pár évvel ezelőtt úgy döntött, hogy a drogpokláról írt könyvet megfilmesíti. A kétórás filmdrámát Herendi Gábor rendezte, és a színész élete leggyötrelmesebb tíz évéről szól, amikor a Lipótról ment dolgozni. A filmben a harmincas éveiben járó Győzőt Molnár Áron alakítja, akinek óriási kihívás volt ez a szerep, de örömmel mondott igent. A Toxikoma már kész, a színész az ötvenedik születésnapján nézhette meg először. A premiert azonban halasztani kell, méghozzá a járvány miatt.

Az egyik szemem sír... 😢 Sajnálatos hír, de most ez a legjobb döntés. 🙏🏼 Egy biztos: a premierig nagyon sok érdekes tartalommal jövünk!

Közzétette: Szabó Győző – 2020. szeptember 18., péntek

„Sajnálatos hírt kell közölnünk… A fokozódó járványhelyzettel kapcsolatos előrejelzések okán, az eredeti októberi bemutató helyett a jövő év első felében érkezik a mozikba a TOXIKOMA. Számunkra a Ti és a családotok, szeretteitek egészsége a legfontosabb, ezért döntöttünk úgy, hogy Herendi Gábor új filmje premierjét egy későbbi időpontra toljuk. De ne csüggedjetek! Rengeteg érdekes tartalommal készülünk nektek Áronnal, Győzővel és a többiekkel is, hogy hamarabb elteljen az idő a premierig!” – írják a film közösségi oldalán.

Ez is érdekelhet:

szabó győző

Szabó Győző (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top