nlc.hu
Sztárok

Az első pocakos fotó Rúzsa Magdiról

A hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi először mutatta meg gömbölyödő hasát

Rúzsa Magdi ma reggel jelentette be, hogy hamarosan anyai örömök elé néz.

Rúzsa Magdi hosszú évekig a karrierjének élt, nemrég viszont elhatározta, hogy végre belevág a családalapításba a férjével. Az énekesnő szerint Isten is úgy akarta, hogy anya legyen, hiszen nem kellett hosszan próbálkozni a teherbe eséssel. „Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy »felkészültél?« »Mire?« – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman” – árulta el a Blikknek Rúzsa Magdi, aki most már egy pocakos fotót is közzétett.

rúzsa magdi

Rúzsa Magdi várandós (Fotó: Smagpictures)

„A szemem sem rebben, tudtam, pár nappal korábban mondtam is a manageremnek. Éreztem. Akkor jött a meglepetés mindannyiunk számára. Nem ketten vannak, hanem hárman. Boldogság volt, aztán pánik, aztán jó öreg Magdis módon egy újabb csapat összeszervezésének az alapjaiba kezdtem, hisz csak akkor nem pánikolok be, ha tökéletes katonai stratégiám van, leosztott szereplőkkel és pontos létszámmal. Gyorsan levezettem magamban, hogy meg tudjuk oldani. Eddig is nagy csapattal jártam, most a magánéletemben is csapattal járok majd csak, hogy a közönségemnek is jusson belőlem, no meg, hogy én is töltődjek a színpadon. Igazi kis karaván leszünk majd. A férjemmel nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, hogy milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Vajon, mit láthattak bennünk ott fönt, hogy így döntöttek. Elmondhatatlan érzés. Úgy érzem magam, mintha valamiért olyan ajándékot kaptunk volna a JóIstentől, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét. Ami most bennem és velünk történik az a valódi csoda. Most semmi más nem érdekel, csak hogy megéljem ezt a csodát. Azt, hogy a testemben négy érző, szerető szív dobog. Hogy megéljem ennek az ajándéknak a jelentőségét. Hogy lubickoljak ebben a különleges helyzetben. Hogy boldog legyek attól, hogy különlegesek vagyunk. Az érdekel, hogy mindenki egészségesen jöjjön a világra és, hogy én is ép maradjak. Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, és nagyon kell figyelnünk mindenre, folyamatosan vizsgálatok stb., és a várandósság utolsó pár hónapját kórházban kell majd töltenem a biztonságunk érdekében. Mindenkit, aki szeret engem, csak annyit kérek, hogy mondjon értünk néha egy imát, hogy mindenki egészséges legyen. Csak ezt kérem. Cserébe, amíg élek, szép muzsikákat ajándékozok nektek. Bízom a Jóistenben, hogy minden rendben lesz. Imádkozzatok értünk. Magdi, Vili és a kis Mókusok” – írja közösségi oldalán az énekesnő.

Sztárok, akiknél hamarosan bővül a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top