nlc.hu
Sztárok

Szabó Győző megcsalás

Szabó Győző a lánykérés után megcsalta Rezes Juditot

Szabó Győző párkapcsolati válságáról vallott.

Szabó Győző tizenhét év együttlét után mondta ki a boldogító igent Rezes Juditnak. A pár kapcsolata azonban korántsem volt felhőtlen – írja a Blikk.

“Az úgy történt, hogy ültünk a teraszon, picivel többet ittunk, röhögtünk, szóba került a házasság, majd egyszer csak Judit mondta, hogy úgysem fogsz eljegyezni soha, miről beszélgetünk, úgysem lesz ebből házasság, csak hitegetsz. Én erre felszívtam magam, bementem a gyűrűért, majd letettem elé, hogy nesze, b*szd meg, itt van. Ő pedig elkezdett zokogni, mert végre elhitte, hogy többek akarok ettől a kapcsolattól” – mondta Szabó Győző, aki azt is elárulta, hogy a lánykérés után volt, hogy csajozott, kapcsolatukat pedig a párterápia mentette meg.

Szabó Győző megcsalta Rezes Juditot

(Fotó: Sajtóklub)

“A telefonos lebukás után azt mondta, amikor az ember az első három nap után kikészül, hogy figyelj, Győző, az emberek általában a könnyebb utat választják, szétmennek. De én annyira szeretlek téged, hogy én ezt meg akarom menteni. Ezt a mondatot ő mondta ki. Mondta, hogy nem lesz könnyű, nem lesz egyszerű, lehet, hogy évekig is el fog tartani. Utána Juditot én fél évig nem láttam mosolyogni” – mondta Szabó Győző. 

Olvass még Szabó Győzőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top