nlc.hu
Sztárok

Galla újabb nyílt levele Orbánnak

Galla Miklós újabb levelet írt Orbánnak a Karinthy-gyűrű miatt: “Egy teljesen ártatlan embert minden ok nélkül meghurcoltak”

Arra kéri, hogy intézkedjen a miniszterelnök.

Újabb nyílt levelét írt Orbán Viktornak Galla Miklós, miután visszavonták a gyűrűjét – szúrta ki a 444 a 62 éves humorista közösségi oldalán

Galla Miklós

A gyűrűjét szeretné Galla Miklós – MTI Fotó: Mohai Balázs

Köszönöm a szellemes válaszát. Sajnos az ügy azóta sem oldódott meg” – kezdi levelét Galla, majd a következőket kéri a miniszterelnöktől: “Feltételezzem, Ön ismeri azt a személyt, aki kinevezte Dobos Menyhért vezérigazgatót, illetve az MTVA kuratóriumának tagjait. (…) Szólítsa fel őket, hogy további késedelem nélkül adják át a nekem jogosan járó, 40 év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet.”

Mint hangsúlyozza a humorista, “ne kelljen arra gondolnom, hogy valakit a származása miatt ér hátrányos megkülönböztetés Magyarországon. (…) Egy teljesen ártatlan embert minden ok nélkül meghurcoltak“. Majd segítségkéréssel zárja sorait.

Olvass még Galla gyűrű-ügyéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top