nlc.hu
Sztárok

Szeptember végén visszavonul a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi

Hamarosan visszavonul a hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi

Az énekesnő szeptember végén befejezi a turnéját, majd egy időre visszavonul, hogy a babavárásra koncentrálhasson.

Az énekesnő, aki a napokban jelentette be, hogy hármas ikreket hord a szíve alatt, hamarosan visszavonul majd, de előbb még szeretné befejezni a turnéját, írja a Blikk.

Rúzsa Magdinak az elmúlt napokban is több koncertje volt, fellépett többek között Fertőrákoson, Pakson és Szerencsen, és egyik rajongója szerint fergeteges bulit csapott: „Eddig is hatalmas élmény volt egy-egy Magdi-koncert, de a babák, úgy tűnik, olyan pluszenergiát adtak neki, amelyet eddig nem tapasztaltunk. Ha nem látszana a hasa, akkor is észre lehetne venni, hogy valami igazán különleges dolgot él át, mert olyan öröm és boldogság látható az arcán, ami még soha, szinte sugárzik. És ami a koncertet illeti, hihetetlen, mennyi erő és energia árad Magdiból, nagyon nagy bulit csapott.”

A Blikk szerint a következő hetekben közel hét meghirdetett koncert és háromezer kilométer utazás vár az énekesnőre és a csapatára. A tervek szerint szeptember 25-én lesz az utolsó fellépés, majd Rúzsa Magdi legközelebb jövő nyáron lép színpadra, nagyjából fél évvel a babák születése után.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi 2019-ben a VOLT fesztiválon (Fotó: Smagpictures.com /Zoltán Nagy)

Még több gólyahír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top