nlc.hu
Sztárok

Puskás Peti és Dallos Bogi sokkal korábban házasodtak össze

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti a lagzi előtt egy héttel, titokban házasodtak össze

Két héttel ezelőtt volt Dallos Bogi és Puskás Peti esküvője, ám mint kiderült, nem ez volt az első.

Dallos Bogi és Puskás Peti tavasszal jegyezték el egymást, azóta pedig többször említették, hogy még idén összeházasodnak. A pontos időpontról nem osztottak meg információkat, de két héttel ezelőtt kimondták a boldogító igent. A sztárvilág színe-java ott volt az esküvőn, ami – mint kiderült – nem az első volt. Peti és Bogi ugyanis azon a héten hétfőn keltek egybe hivatalosan, most pedig erről is mutattak képet.

„Sokat beszélgettünk Petivel arról, hogy milyennek is képzeljük a Nagy napunkat. Azt álmodtuk, hogy szeretnénk egy »fesztivál« hangulatú óriási lagzit, ahova meghívunk mindenkit, aki igazán fontos nekünk, és együtt ünneplünk egy hatalmasat, de közben mégis fontos volt, hogy megélhessük az intimitását is a házasságkötésünknek. Ezért döntöttünk úgy, hogy az esküvőnk hetének hétfőjén a két tanúnkkal bemegyünk a Győri Anyakönyvi Hivatalba, és összeházasodtunk. Meghatódva kéz a kézben, férj és feleségként jöttünk haza, és a szülőkkel, és a nagyszülőkkel együtt vacsoráztunk. Tökéletes volt” – írja közösségi oldalán Puskás-Dallos Bogi.

puskás peti dallos bogi

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi (Fotó: Smagpictures)

Esküvődömping a sztárvilágban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top