nlc.hu
Sztárok

Hárspataki Gábor tetováltatott

Különleges tetoválást varratott magára Hárspataki Gábor az olimpiai bronz után

Egy sok jelentéssel bíró szimbólumot varratott magára a bronzérmes karatéka.

A Tokióban megszerzett olimpiai bronzérmének állít emléket különleges tetoválásával az MTK karatékája, Hárspataki Gábor. A sportoló jobb alkarján mostantól a győzelem istennője látható.

„A tetoválásom összetett. Az első hegy, amit egy ember próbál végigjárni, az a mostani eredményeimre utal, amiket elértem. A másik hegy, ami magasabban van, azok a jövőbeni céljaim, amiket el szeretnék érni. A központi alak, az Istennő, az Niké, a győzelem istennője és benne pedig az az idő, ami mindent megfordított az életemben, nem csak a meccset” – árulta el Gábor, az olimpián az utolsó pillanatban bevitt, és ezzel érmet érő fejrúgására utalva.

hárspataki gábor tetoválás

Hárspataki Gábor tetoválása

„A karomra került szoborról tudni kell, hogy az alja azért van összetörve, mert az jelképezi a pályafutásom elejét, ahol még kezdő, kis szeleburdi gyerek voltam, majd a kicsúcsosodása az egész életem kicsúcsosodását jelentő tokiói sportcsarnokot, a Nippon Budokánt örökíti meg. Nagyon hálás vagyok Fóris Györgynek, hogy ezt így megtervezte és felvarrta rám. Olyan lett, amilyennek megálmodtam. Ez a második tetoválásom, ami az idei olimpiáról szól, de nagyon örülnék neki, ha a felkarom a párizsi Olimpiáról szólhatna” – tette hozzá a karatéka, aki a hétvégén egy kvalifikációs versenyen lép tatamira, novemberben pedig a dubaji világbajnokságon versenyez majd.

Sportolók az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top