nlc.hu
Sztárok

Szebeni István a dunakeszi tragédiáról

Szebeni István a dunakeszi tragédiáról: „Hogy lehet megölni egy gyereket?”

Szebeni István magából kikelve írt a dunakeszi családirtásról.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi Dunakeszin vasárnap este, mindhárman életüket vesztették. Még a rendőrök kiérkezése előtt a férfi magával is végzett. A tragédia sokkolta az embereket: az elhunyt gyermek most kezdte az iskolát, a volt feleség pedig új életet kezdett a válás után egy másik férfi oldalán. Szebeni István arról írt a közösségi oldalán, hogy ismerte a családot, hiszen együtt szoktatták a gyerekeket az óvodába.

„Hogy lehet megölni egy gyereket?!? Videót akartam készíteni, de képtelen vagyok rá. Ismertük a családot, együtt szoktattuk be az oviba a gyerekeket. Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet. Nem ölhetsz meg egy gyereket! Nem teheted!! Nincs rá mentség!! Nem bánthatsz egy gyereket! Azért tettem ki ezt a posztot, mert elég volt! Nap mint nap ezzel szembesülök a munkám által is, hogy nem tudjuk megvédeni a gyermekeket. Az iskolákban, a szülői bántalmazástól, legyen az lelki vagy fizikális! A mi felelősségünk, hogy vigyázzunk rájuk, hát milyen emberek vagyunk??? Gyűlöljük egymást, pedig a gyerekeknek békében és szeretetben kellene felnőniük! Ébredjünk már fel, könyörgöm, tegyünk már valamit!” – írta Facebook-oldalán a TV2 híradósa. 

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

A tragédia részletei: 

szebeni istván

Szebeni István (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top