Micsoda fotók! Ennyit változott Erős Antónia ruhatára és frizurája 1998 óta

FEL | 2021. Szeptember 15.
Erős Antónia immár 23 éve tájékoztat minket esténként a friss hírekről. 1998 óta azonban a stílusa nagyon sokat változott. Így lett tüsi frizurás harmincasból kifinomult ötvenes.

Erős Antónia 1995-ben kezdett el dolgozni az MTV Pécsi Körzeti Stúdiójának alkalmazásában, mint szerkesztő-riporter. Hír- és magazinműsorokban egyaránt dolgozott, az összes akkori produkcióban szerepet vállalt műsorvezetőként, riporterként vagy szerkesztőként. 1998-ban szerződött le az RTL Klub csatornához, ahol kétszer is megválasztották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek. Szellő Istvánnal 2001 óta vezetik a Híradót. 2015-ben a Forbes őt választotta a 6. legbefolyásosabb magyar nőnek a médiában. Antónia köztudottan szeret öltözködni, nézzük, hogy változott a stílusa az évek alatt.

Ki ez a rövid hajú lány?

Ami azt illeti, a karrierje kezdetén sem szerette a szolid, megszokott frizurákat, hiszen 1998-ban, amikor elkezdett az RTL Klubnál dolgozni, rövidre vágott, tüsi hajjal ismerték meg a nézők. 

Erős Antónia egyik legjobb és legrégebbi barátja Mérei Andrea műsorvezető-riporter, akivel évek óta együtt dolgozik az Egy Csepp Figyelem alapítványban, amely a cukorbetegség korai felismerésének fontosságára hívja fel a figyelmet. Úgy néz ki, ekkoriban nagy kedvenc volt a fekete szín és a farmer.

Erős Antónia és Mérei Andrea 2001-ben (Fotó: smagpictures.com)

Antónián ritkán látni nadrágot a műsorban, de ezen a régi fotón épp egy farmernadrágban feszít. A felvétel 2007-ben készült, amikor nagy divatja volt a koptatott farmernek.

Erős Antónia élő adás előtt (Fotó: smagpictures.com)

 

Szellő Istvánnal 1998 óta vezetik közösen a Híradót. Ez a kép 2008-ban készült róluk. A ruhák innen nézve megmosolyogtatóak, mint a legtöbb holmi ebből az évtizedből, amikor mindent mindennel felvettünk. Nem volt ez másként a műsorvezetőkkel sem, csak úgy tobzódnak a színekben és a mintákban.

A párost 23 év alatt egyedül a koronavírus tudta szétválasztani, már ami a munkájukat illeti. A két műsorvezető tavaly november 10-én volt együtt a stúdióban, a járvány pedig az ő életüket is felforgatta: egy ideig felváltva vezették a híradót biztonsági okok miatt.

Erős Antónia és Szellő István, az RTL Híradó műsorvezető legendái
(Fotó: smagpictures.com)

Ugrás az időben újabb nyolc évet! Ez a fotó már 2016-ban készült, amikor az RTL Klub Híradója új stúdiót kapott. Erős Antónia testhez simuló, bőr ruhájába nem lehet belekötni.

Szellő István és Erős Antónia mellett Szabados Ágnes, Rábai Balázs
(Fotó: smagpictures.com)

Olyan, mintha Erős Antónián nem fogna az idő, nehéz elhinni, hogy ezen a 2018-as fotón 47 éves a műsorvezető. Nem mintha a kor bármit is jelentene, de azt megállapíthatjuk, hogy Antónia régebben és ma is pompásan fest. Még ebben a lehetetlenül szűk, élénk színű ruhában is.

Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

Ez a friss fotó pedig idén készült az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtótájékoztatóján, amit az inzulin 100 éves évfordulója alkalmából tartottak. Antónia 25 éve él együtt a betegséggel, és érthető módon fontos számára a betegséggel kapcsolatos szerepvállalás. A rendezvényen egy korall színű ruhára esett a választása, ami a derekat hangsúlyozó övvel remek választás volt.

Erős Antónia évek óta szerepet vállal a cukorbetegséggel kapcsolatos kampányokban (Fotó: smagpictures.com)

Még több sztár akkor és most

Exit mobile version