nlc.hu
Sztárok

Elhagyhatta az intenzívet a 80 éves Pelé

Jobban érzi magát a 80 éves Pelé, elhagyhatta az intenzív osztályt

Pelé folyamatosan informálja a rajongóit a közösségi oldalán.

Szeptember elején került kórházba Pelé, ám az nem derült ki, hogy pontosan mi volt a baj. A hírek szerint rutinvizsgálatra ment a kórházba, ám találtak nála valamit, ami miatt azóta is bent tartották, sőt, az intenzív osztályon gyógyult. A brazil klasszis folyamatosan tájékoztatta a rajongóit az állapotáról, pár órával ezelőtt jó hírek érkeztek. 

„Barátaim, mindenkinek üzenek. Egy percig se gondoljátok, hogy nem olvasom a több ezer szeretetteljes üzenetet, amiket tőletek kaptam. Köszönöm mindenkinek, aki csak egy percet is áldozott az idejéből arra, hogy pozitív energiát küldjön nekem. Szeretet, szeretet és szeretet! Elhagyhattam az intenzív osztály, most már a saját szobámban vagyok. Mindennap boldogabb vagyok és egyre közelebb ahhoz, hogy lejátsszak 90 percet a hosszabbítással együtt. Hamarosan újra együtt leszünk” – üzente rajongóinak a világ egyik legjobb focistájaként emlegetett Pelé, aki korábban Magyarországon is járt.

Sztárhírek: 

pelé

Pelé jobban van (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top