nlc.hu
Sztárok

Polgár Kriszta harmadik gyereke különleges nevet kapott

Polgár Kriszta a hurrikán idején hozta világra a gyerekét: “Különleges nevet adtunk a kislányunknak”

Megszületett az egykori szépségkirálynő harmadik gyereke. Polgár Kriszta lánya a harminchetedik héten érkezett és teljesen egészséges. Kriszta az nlc-nek elsőnek árulta el, milyen különleges nevet kapott a kicsi.

Pár napja a Nicolas hurrikántól hangos a sajtó Amerikában, Polgár Krisztáék kislánya pedig épp ezalatt az idő alatt látta meg a napvilágot.

Eléggé megijesztett minket a hurrikán érkezése, a fiúk itthon is voltak pár napot a suliból – mondja Kriszta. – Szerencsére azonban az utolsó pillanatban megfordult a szél és mi már csak egy picit kaptunk Nicolasból. A kislányunk mintha tudta volna, néhány nappal az előrejelzések előtt érkezett, 2940 grammal és 49 centiméterrel.

Polgár Kriszta kislánya, Lana - különleges nevet választottak a harmadik gyerekének

Polgár Kriszta kislánya, Lana – különleges nevet választottak a harmadik gyerekének (Fotó: Polgár Kriszta)

Krisztának két fia születése előtt az utolsó heteket kórházban kellett töltenie, most viszont komplikáció nélkül teltek a szülés előtti utolsó napjak.

A 36. hétig hormonokat szedtem, hogy ne induljon be a szülés, miután abbahagytam pár nap után viszont már mehettünk is a kórházba. Viszonylag gyorsan zajlott minden, a kislányunkat is természetesen hoztam világra, mint a két fiunkat. Négy óra alatt köztünk volt a kis Lana. Nagyon boldogok vagyunk, vele együtt lett teljes a családunk. A srácok pedig elképesztő módon imádják, a napjuk fénypontja, amikor hazaérnek az iskolából és velünk lehetnek.

Polgár Kriszta fiai nagyon várták a kistestvérüket: 

Sztárok, akik különleges nevet adtak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top