nlc.hu
Sztárok
Adrien Brody magyarul szólal meg

Adrien Brody magyarul szólal meg egy reklámban

Az Oscar-díjas színész, Adrien Brody több szállal kötődik Magyarországhoz, most pedig magyarul szólalt meg egy reklámfilmben.
Adrien Brody a Johnnie Walker reklámjában

„Egészségedre!” – így köszönti Adrien Brody a magyar nézőket a Johnnie Walker legújabb reklámfilmjében.

Az Oscar-díjas színész több szállal kötődik Magyarországhoz, hiszen édesanyja, Plachy Sylvia magyar származású fotóművész, 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba. Adrien Brody néhány éve pedig hosszabb időt töltött Budapesten egy filmsorozat forgatása során, és Antal Nimród rendezővel is dolgozott már együtt.

A hangulatos reklámfilmben a hollywoodi sztár kitartásra buzdít mindenkit az elmúlt, kihívásokkal teli időszak után. Hogy a motiváló üzenetet minél hatékonyabban juttathassák el a nézőkhöz, úgy döntöttek, hogy a film főszereplője anyanyelvén köszönti a magyar közönséget: „Nagyon élveztem, hogy magyarul koccinthatok a közönségemmel!” – nyilatkozta Adrien Brody. (A videó csak a YouTube-on nézhető meg.)

A színész azonban nem csak a film főszerepét vállalta el, hanem a zeneszerzésben is közreműködött: „Annyira megihletett ez a kampány, hogy felajánlottam, hogy remixelem a zenét a videóhoz. A beatek készítése régi szenvedélyem. Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll” – mondja Adrien Brody.

Ők is magyarul beszélnek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top