nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence visszautasította a TV2 ajánlatát

Istenes Bence visszautasította a TV2 ajánlatát: „Sokszorosát kereshettem volna, mint itt”

Istenes Bencét többször is megkörnyékezte a TV2, de nemet mondott.

Istenes Bence egy hároméves németországi kitérő után ismét Magyarországon él. Az elmúlt időszakban az Álarcos énekest vezette, de szinte biztos, hogy más műsorban is feltűnik majd. A műsorvezető a HVG-nek adott interjút, amelyben többek között arra is kitért, hogy többször is megkereste a TV2, de minden alkalommal nemet mondott.

istenes bence

Istenes Bence (Fotó: RTL)

 „Az RTL Magyarország nem politizál, hanem teret ad minden véleménynek, és társadalmilag fontos kérdésekben véleményt is nyilvánít. Rengetegszer kerestek már meg a másik oldalról, azt kérhettem volna, amit csak akarok, a sokszorosát kereshettem volna, mint itt. Én viszont nem akartam két Stop Soros!-reklám között szerepelni” – mondta Istenes Bence, majd arra a kérdésre is válaszolt, hogy mit gondol édesapjáról, aki viszont a TV2-nél dolgozik.

„Ő elsősorban az apukám. Egyébként alapvetően nincs bajom azokkal, akik ott dolgoznak, nem az én dolgom megítélni a döntésüket, biztos megvan rá az okuk. Nagyon nem tetszik a folyamatos ítélkezés sem. Az érdekel, hogy szabadon elmondhassam, hogy én mit érzek” – zárta a szavait a hidrogénszőke Istenes.

Csatornaváltások a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top