nlc.hu
Sztárok

Megkönnyezte Szabó Győző lánya a Toxikomát

Patakokban folytak Szabó Győző lánya, Bori könnyei, amikor kijött a Toxikomáról

Édesapja életének legsötétebb korszakát kellett végignéznie a moziban ülve, ráadásul saját magát is viszontláthatta gyerekként a vásznon egy gyerekszínész alakításában, és ennek óriási érzelmi hatása volt.

Borbála még óvodás volt, amikor Szabó Győző a drogfüggők életét élte, és át kellett élnie, hogy az apja sokszor még helyette is a heroint választja. Ezek a dolgok persze régen történtek, Borbálának már nincs sok emléke róluk, de ettől még nagyon megviselte, amikor a moziban viszontláthatta az apja sztoriját a Toxikomában – írja a Blikk a Toxikomák nyomában című videósorozat nyomán.

Szabó Győző lánya, Bori (fotó: YouTube)

Szabó Győző lánya, Bori (Fotó: YouTube)

Nem sokra emlékszem, emlékfoszlányaim vannak, de ezek mind olyanok, amelyek később, huszonévesen nyertek értelmet

– mesélte Bori, aki hálás a szüleinek azért, hogy a sok nehézség ellenére sem maradtak szörnyű emlékei gyerekkorából. A szülei a mai napig jóban vannak, és ő is bármit meg tud beszélni velük.

Bori megerősíti, hogy a film egyik emlékezetes jelenete, amikor Győző elfelejtett érte elmenni oviba, valóban megtörtént, de a történtek ellenére máig nagyon jó viszonyt ápol az apjával, aki már több mint két évtizede hagyta abba a kábítószerezést Csernus Imre segítségével.

További cikkeink Szabó Győzőről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top