Gianni és Debreczeni Zita kisfia egyéves, és magyarul és olaszul is ért

V.V.V. | 2021. Szeptember 17.

Gianni Annoni és Debreczeni Zita hat éve vannak együtt, és 2017-ben, a Dolomitokban házasodtak össze. Tavaly augusztus 28-án született meg a kisfiuk, aki a Gianfranco Máté nevet kapta. A kicsiről nemigen láthat a nagy nyilvánosság fotókat, a büszke apuka azonban szeret dicsekedni a gyerekével. A Reggeliben szóba is került a pici első születésnapja. 

Gianni nagyon büszke a kisfiára

„Azt mondom neki, Leone, Zita azt mondja, hogy oroszlán, és máris megy a hrrhrrr. Már minden egyes állatot ismer, az állatkertbe kétszer kellett elvinni, egyre jobban figyel és észreveszi otthon, egyre jobban megismeri és a hangokat utánozza – mesélte Gianni, aki szerint Maté határozottan kétnyelvű gyerek lesz. 

gianni másolata

Gianni a kisfiával

gianni fia

Gianni kisfia, Máté egyéves volt augusztus végén

gianni zita fia

Gianni felesége, Debreczeni Zita nem mutogatja a kisfiát a közösségi oldalakon

„Legalábbis remélem, mert én próbálok Zitához is olaszul beszélni, de ő nem tanul meg. A gyerek az igen. Azt látom, hogy egy mosolygós baba, és szuper élmény ez az egész.” 

Gianni nem csak könnyed témát érintett a Reggeliben, mesélt arról, milyen változásokat vezetett be az éttermében az elmúlt időszakban, hogy megtarthassa  legjobb munkaerőket. 

Sztárszülők: 

Exit mobile version