nlc.hu
Sztárok

Már ilyen nagy Kapócs Zsóka kisfia, Borisz

Kapócs Zsóka és kisfia először szerepel közösen címlapon

A jelenleg lakberendezéssel foglalkozó exszínésznő meg is mutatta a 3 és fél éves Boriszt, meg nem is.

Hosszú út vezetett idáig, de Kapócs Zsóka úgy érzi, hogy 42 éves korára lett teljes az élete. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy az anyasága mellett a karrierjében is kiteljesedhessen, mint ahogy az is, hogy részben maga mögött hagyja a fővárost – írja a BEST magazin. A színésznő, egykori szépségkirálynő 39 éves volt, amikor megszületett a kisfia, Borisz.

Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka tudatosan óvja kisfiát a médiától (Forrás: Instagram / @kapocszsoka)

„Ő életem legnagyobb csodája. Sokszor azon kapom magam, hogy csak bámulom, és képtelen vagyok elhinni, hogy ő tényleg az én gyerekem” – vallotta be Kapócs Zsóka, aki először szerepelt címlapon Borisszal és a BEST magazinban megjelent fotósorozatban több képen is együtt pózolnak, de a kisfia arcát egyik képen sem mutatta meg.

Best - címlap

Kapócs Zsóka kisfia, Borisz már 3 és fél éves 

Hét éve annak, hogy felhagyott a színészettel, mert egyszerűen már nem látta értelmét, nem azt adta, amiért elkezdte, mint fogalmaz: eltűnt a tűz. „Nem akartam az a díva lenni, aki a színpadon öregszik meg” – mondta Kapócs Zsóka, aki éppen a napokban nyitotta meg az első lakberendezéssel és rendezvénydekorálással foglalkozó üzletét Mosonmagyaróváron, amit a tervei szerint újabbak követnek majd. 

„Egyébként ott is tervezek megöregedni. Vettünk egy vízparti telket Tejfaluszigeten, és a nem is olyan távoli jövőben elkezdünk rá építkezni. (…) Később végleg hátrahagyom a fővárost” – árulta el.

Olvass még Kapócs Zsókáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top