nlc.hu
Sztárok

Kapocs Zsóka akkor és most

Kapocs Zsóka 12 évvel ezelőtti fotója mintha most készült volna

Kapocs Zsóka keresett modell volt, és amikor régi képre bukkantunk, meglepődtünk azon, amit láttunk.

Kapocs Zsóka 41 éves modell, műsorvezető, színésznő, aki 12 évvel ezelőtti fotóján épp úgy néz ki, mint napjainkban. A magánéletét féltve óvja a 2001-es Miss World Hungary győztese, aki ma már bútorkereskedőként, lakberendezőként, dizájnérként dolgozik.

Kapocs Zsóka akkor és most

Kapocs Zsóka semmit sem változott (Fotó: Mihály Samu Gálos /smagpix)

2018-ban adott életet kisfiának, akinek a Borisz nevet adta. „…a legmélyebb anyai érzések szépen fokozatosan törnek elő. Mostanában időnként már azon tűnődöm, lehet-e még fokozni ezt a szeretetet, amit érzek” – mondta a Story magazinnak, amikor kisfia egyéves lett.

Jelenleg lakberendezéssel foglalkozik, illetve adventi dekorációkat, koszorúkat is készít, megalapította saját vállalkozását, KapocsArtHome néven.

„Elkészült a legújabb munkám! Rövid ráncfelvarrás után, ez lett az eredmény. Elképesztő, hogy milyen mertékben lehet színekkel tágítani a teret. A végére csatoltam a »milyen volt« képeket, így ti is látjátok a változást” – írta Kapocs Zsóka. 

Ünnepi koszorúi is meseszépek, nemcsak stílusosak, de egyediek is:

Kevés fotót mutat magáról közösségi oldalain, de néha-néha kivételt tesz. Az egykori modell-műsorvezető csak úgy ragyog:

Szépségkirálynők élete:

(Nyitókép: Kapocs Zsóka/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top