Sztárok

Kvíz: Mennyire ismered a magyar szépségkirálynőket?

Tudod-e kik Magyarország legcsinosabb hölgyei, akik közül voltak, akiket anno megismert egy ország, majd úgy döntöttek, inkább kiszállnak a nyilvánosságból, és nem kérnek a celebségből. Mások viszont máig a média állandó szereplői, köztük olyanok, akiknek az élete a nyilvánosság előtt zajlik. Kvíz.

Felismered Magyarország egykori szépségkirálynőit, első, második udvarhölgyeit, azokat az ünnepelt szépségeket, akiknek egy-egy Miss World Hungary verseny után tanultuk meg a nevét? 

  • A Miss World 1998-as győztese, ma műsorvezető és édesanya. Ki ő? Horváth Éva, Zimány Linda vagy Dobó Ági?
  • A 2010-es Miss World győztese, ma kétgyermekes édesanya, az egyik kereskedelmi csatornán futó gasztro reality győztese.
  • A 2014-es Miss World verseny második helyezettje, ma az élete szinte az ország szeme előtt zajlik: egy kisfia van. Ki ő?
Dobó Ági megkoronázása 2010. május 14-én - Fotó: MTI

Dobó Ági megkoronázása 2010. május 14-én – Fotó: MTI

Ehhez hasonló kérdéseken keresztül tesztelheted most az egykori szépségkirálynőkkel kapcsolatos tudásodat az Onlinekvízek Caféblog tesztjére kattintva.

Jó szórakozást!

Még több szépségkirálynő az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top