nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra a Totemben

Ördög Nóra TOP3 szettje a Totemben

Ördög Nórát hol extravagáns, hol visszafogott szettekben láthatjuk. Megmutatjuk, melyek a mi kedvenceink, amiket a Totemben viselt.

Ördög Nórának gyakorlatilag minden jól áll: modern, visszafogott, hosszú, rövid, színes, fekete-fehér, a műsorvezető remekül viseli a számára kiválasztott ruhakölteményeket.

A Totemben egészen különleges összeállításokban láthattuk, mutatjuk a kedvenceinket:

Leginkább a hosszú ruhákban brillírozott:

A műsor felvezető kisfilmjében egészen találó outfittel állt elő.

Ördög Nóra a Totemben

Ördög Nórának telitalálat a stílus és a színek is. (Fotó: Sajtószoba)

A barnás árnyalatok pedig kifejezetten jól állnak neki:

Ördög Nóra a Totemben

Visszafogottan elegáns. (Fotó: Sajtószoba)

Stohl András érkezésekor a Mintaapákban szerepet kapó Ördög Nórin  ez türkizkék hosszú ruha volt, piros kiegészítőkkel, ami remekül állt neki:

Ördög Nóra a Totemben

(Fotó: Sajtószoba)

A 40 éves műsorvezető a Totemben a visszafogott darabokban remekel, de kíváncsian várjuk a Dancing with the Stars zsűritagjaként milyen csillogós, bevállalós szettekben mutatkozik majd.

Korábban arról is beszélt, hogy nem foglalkozik a negatív kommentekkel.

„Ítélkezni könnyű, de valószínűleg attól még nem csinálnék semmit sem másként. Eleget őrlődtem már negatív megjegyzéseken, pontosan tudom, milyen sok energiát emészt fel. Nekem pedig már nincsenek erre tartalékaim, amit feláldozhatok. A családomtól kellene elvonnom ezeket, úgyhogy nem hagyhatom, hogy elvegyék a kedvemet, vagy nyomást helyezzenek rám. Inkább nem foglalkozom vele. Éljük az életünket, ahogyan eddig, és nagyon kevés ember van, akinek a véleménye valóban számít” – vallotta be a műsorvezető.

Még több sztárhír: 

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top