nlc.hu
Sztárok

Ő Adele új párja

Először mutatta meg új párját Adele – LeBron James menedzserével jött össze

Adele nagyon boldog új szerelme oldalán, aki legalább annyira sikeres a saját szakmájában, mint az énekesnő.

2017-ben búcsúzott el a rajongóitól Adele, akkor volt az utolsó turnéja és azóta nem adott ki egyetlen új dalt sem. Elvonult a nyilvánosság elől, két évvel később a válása miatt hallhattunk róla újra. Aztán ismét egy pár év csend, tavaly pedig megújulva tért vissza a társasági életbe: nagyon lefogyott, frizurát váltott, most pedig kiderült, hogy újra szerelmes.

Adele új párja nem más, mint Rich Paul, aki a sztárkosaras LeBron James menedzsereként lett ismert, azóta viszont létrehozott egy saját ügynökséget és már nem csak kosárlabdázókkal, de amerikai focistákkal és baseball-játékosokkal is foglalkozik. A szakmájában tehát legalább annyira sikeres, mint az énekesnő, akinek a korábbi kapcsolatában nagy problémát okozott, hogy egzisztenciálisan előbbre tart, mint a férje. 

Adele nagyon ritkán beszél a magánéletéről, most sem teregette ki a részleteket, de az már nagy dolog, hogy egy nyilvános eseményen a szerelmével mutatkozik, ráadásul később egy közös képet is posztol. Reméljük, ez a kapcsolat tényleg hosszú távú lesz!

adele és rich paul

Adele újra szerelmes (Fotó: Getty Images)

Ők is összejöttek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top