nlc.hu
Sztárok

Badár Sándor gyerekkori titka

Badár Sándor: ,,Egyszer felgyújtottuk az iskolát véletlenül”

Badár Sándor a Mintaapák iskolaigazgatójaként emlékezett vissza egy kínos gyerekkori történetre.

Badár Sándor a Mintaapákban kapott szerepet, mint iskolaigazgató. A színész-humorista elmondta, az általa ismert iskolaigazgatókból és kicsit a saját személyiségéből formálta meg a karakterét, amelynél szinte szabad kezet kapott. ,,Volt nagyon kedves iskolaigazgató, aki bohém, emellett mély tudású volt, ő nagyon jó iskolaigazgató volt. A másik véglet meg az volt, akit úgy szoktunk megnevezni, hogy igazságos, de könyörtelen. Ő a végletekig iskolaigazgató volt, így mindenki úgy érezte, hogy egy zord alkat” – emlékezett vissza Badár a Metropol hasábjain.

Elárulta, korábban bajba is keveredett az iskolában, kis híján felgyújtották a barátaival az intézményt. ,,Sok iskolai csínyt követtem el, amit nem mondhatok el. Talán most már ennyi idő után felvállalhatom, hogy egyszer felgyújtottuk az iskolát véletlenül. Annyit elárulok, hogy némi alkohol elfogyott, miközben a padlástérben tartózkodtunk és elég sokat cigiztünk, így aztán nem vettük észre, hogy elkezdett mögöttünk lángolni egy-két dolog, de szerencsére sikeresen eloltottuk a tüzet” – vallotta be a Covidon átesett humorista.

badár sándor

Badár Sándor (Fotó: Facebook)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top