nlc.hu
Sztárok

Hargitay András véleménye Milák edzőváltásáról

Hargitay András szerint előnyös lehet Milák Kristófnak az edzőváltás

Milák Kristóf nemrég edzőt váltott, Hargitay András elmondta erről a véleményét.

Nagy sajtóvisszhangot kapott, hogy nyolc év után lecserélte az edzőjét Milák Kristóf. Az olimpiai bajnok úszó nem részletezte a váltás okait, Selmeci Attila helyett Virth Balázst választotta. A sportoló extrénere a sajtó által üzent a tanítványának: az edző szerint Milák a világcsúcs óta megváltozott, rossz irányba haladt és megtört kettejük között a bizalom. Hargitay András szerint ezt nem az újságok hasábjain kell megbeszélni, de az a véleménye, hogy az úszónak jót tehet a váltás.

milák kristóf

Milák Kristóf edzőt váltott (Fotó: GettyImages)

„Amit ők ketten az elmúlt nyolc évben végrehajtottak, csodálandó, de talán előnyösebb is, hogy a pillangón olimpiai bajnok, vb-t és Eb-t nyert Honvéd-úszó, Milák Kristóf Virth Balázs személyében új trénert választott. (…) Beszélgettem Selmecivel, ő egy jó értelemben vett konzervatív felfogású edző, ebből fakadóan nem tudta zökkenőmentesen lereagálni azt, hogy a keze között egy fiatal srácból felnőtt férfi vált” – mondta a Borsnak Hargitay. 

„Hamarosan rá kell jönnie, hogy nem szül jó vért, ha túlzottan forrófejű – folytatta a korábbi világbajnok. ­– Másokat se fog legyőzni a jövőben, ha önmagával nem bír. Járt útról letért a járatlanért, de ez önmagában nem tragédia. Úgy érzem: csoda, hogy nyolc évig kibírták egymás mellett, meglehet, a Milák-Virth tandem kapcsolat rugalmasabb lesz, azaz mindkét fél enged, ha netán feszültség alakul ki közöttük.”

Sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top