nlc.hu
Sztárok

Dallos Bogi rövid haja szokatlan

Dallos Bogi rövid haja még eléggé szokatlan

Puskás-Dallos Bogi fodrásznál járt, az eredmény meglepő.

Három héttel ezelőtt került sor Puskás Peti és Dallos Bogi esküvőjére, amit életük legszebb napjaként írtak le. Azóta nászúton is voltak, méghozzá a párizsi Disneylandben, ám már egy ideje itthon vannak és újra beleásták magukat a munkába. Az énekesnő úgy döntött, frissít egy kicsit a megjelenésén és egészen rövidre vágatta a haját.

„2021 ősz. Új haj, új portrék, új tervek” – írja Puskás-Dallos Bogi, aki azért távozott az X-Faktorból, hogy megvalósítsa önmagát.

„Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentora lehettem. Rengeteg élményt szereztem és sokat tanultam belőle.Köszönöm az egész stábnak, megtisztelő volt a közös munka. Most a lemezem munkálataira, az új vállalkozásunkra, további álmaim megvalósítására, és önmagam fejlesztésére fókuszálok a zene és a műsorvezetés terén.Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet, figyelmet, amit nap mint nap kapok tőletek” – írta korábban.

Hosszú hajjal ilyen volt:

dallos bogi

Dallos Bogi (Fotó: Facebook)

Frizuraváltások a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top