nlc.hu
TV-sztárok

Dallos Bogi reagált a mentorcserére

Dallos Bogi reagált a cserére, elárulta, miért nem lesz idén X-Faktor-mentor

Dallos Bogit nem viselte meg a váltás, a zenei karrierjére koncentrál.
dallos bogi

Dallos Bogi 2019-ben lett az X-Faktor mentora, Radics Gigi helyére ült be. Nagyon várta ezt a feladatot, élvezte a szerepet, ráadásul a szerelem is rátalált: Puskás Petibe szeretett bele, azóta jegyben járnak. Az idei mentorcsapatban azonban változott a helyzet: a három fiú maradt, Bogi helyett viszont Csobot Adél lett a női mentor. Az énekesnő reagált a bejelentésre.

Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentora lehettem. Rengeteg élményt szereztem és sokat tanultam...

Közzétette: Dallos Bogi – 2021. május 6., csütörtök

„Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentora lehettem. Rengeteg élményt szereztem és sokat tanultam belőle.Köszönöm az egész stábnak, megtisztelő volt a közös munka. Most a lemezem munkálataira, az új vállalkozásunkra, további álmaim megvalósítására, és önmagam fejlesztésére fókuszálok a zene és a műsorvezetés terén. Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet,  figyelmet, amit nap mint nap kapok tőletek. Nagyon sok sikert kívánok az új csapatnak!” – írja a közösségi oldalán Dallos Bogi. 

Puskás Peti is reagált a váltásra.

„Sajnálom, hogy Bogival nem fogunk együtt dolgozni a műsorban, hiszen innen indult a kapcsolatunk, de szerencsére azóta még több dolog köt össze bennünket és nagyon boldog vagyok. Adéllal régóta ismerjük egymást, várom a közös munkát, izgalmas jubileumi évad lesz!”

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top