nlc.hu
Sztárok

A legfittebb közszereplőket díjazták

A legfittebb közszereplőket díjazták: csodás szettekben jelentek meg a hírességek a Just Clear Awardon

A nagyszabású díjátadóra meghívást kaptak a hazai fitnesz- és üzleti világ meghatározó szereplői, a média, valamint a közélet kiemelkedő személyiségei is.

A pandémia után idén újra megrendezték Magyarország egyetlen fitness és életmód díjátadó gáláját, a Just Clear Fitness Awardot, ahol ismét számos hazai híresség tiszteletét tette. A nagyszabású eseményhez csinos outfit dukál, ezt pedig minden hölgy komolyan vette. 

Mutatjuk a legjobb szetteket:

Megnézem
Összes kép (6)

Az idei év bikini fitness versenyzője Szalai Evelin, a legfittebb női előadó Tolvai Reni, legfittebb férfi előadó Szakács Gergő, a legfittebb sztárséf Rácz Jenő, legfittebb női műsorvezető Mádai Vivien, legfittebb férfi műsorvezető Istenes László, a legfittebb színésznő Trokán Nóra, a legfittebb színész Fenyő Iván, a legfittebb női influencer Zimány Linda, a legfittebb férfi influencer Papp Olivér, a legfittebb üzletasszony Kulcsár Edina, a legfittebb üzletember dr. Krasznai Zsolt lett. Az év fitnesznagykövetének Kiss Virágot, az év egészségnagykövetének Gelencsér Timit, az év férfi oktatójának Katus Attilát, az év online edzőjének és az év női prezenterének Rubint Rékát választották. Díjat vett át Kasza Tibi is a Challenge módszer kitalálójaként, valamint Schobert Norbi Update Keto termékei is nyertek, az év szénhidrátcsökkentett termékcsaládja kategóriában.

A eseményen díjátadóként vett részt többek között Megyeri Csilla, dr. Győrfi Pál, Kárpáti Rebeka és Szabó András Csuti. Egy-egy felejthetetlen produkcióval állt színpadra Nagy Adri és Tolvai Reni.

Díjátadós ruhák:

just clear award ruhák

Just Clear Awards (Fotó: Just Clear)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top