nlc.hu
Sztárok

Veréb Tamás válása

Válik Veréb Tamás, 7 év után véget ért a színész-énekes kapcsolata

Már nem tudták megmenteni a házasságukat.

Válik Veréb Tamás. A 27 éves színész-énekes a közösségi oldalán jelentette be, hogy véget ért a házassága Klajkó Szandra táncosnővel.

Veréb Tomi

Veréb Tamásék 7 évig voltak együtt, tavaly házasodtak össze (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

Veréb Tamás 2020 februárjában vette feleségül Klajkó Szandrát. A színész-énekes a posztjában elárulta, hogy mostanra elfáradt a kapcsolatuk, ezért döntöttek a válás mellett. Ugyan mindent megtettek, hogy megmentsék a házasságukat, de végül belátták: nincs számukra közös jövő. 

„Kedves közönségem, kedves Barátok! Hét év után véget ért Szandival a házasságunk. Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jó barátként. Kérjük a Tisztelt Sajtó munkatársait, és minden kedves rajongónkat, tartsa tiszteletben a magánéletünk nehezebb pillanatait, ahogy mi is tiszteletben tartjuk mások életét” – olvasható Veréb Tamás bejegyzésében.

Rajongóit teljesen sokkolta a válás híre. „Döbbenten olvastam a hírt”, „Annyira sajnálom, hogy így alakult, pedig olyan szép pár voltatok!”, „Nem gondoltam volna. Szépek és aranyosak voltatok együtt, sugárzott a szeretet rólatok”, „Döbbenet! Annyira kedves összeillő emberek vagytok”, „Ezzel nagyon megleptetek” – olvasható a kommentek között.

Olvass még Veréb Tamásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top