nlc.hu
Sztárok

Interjú Delhusa Gjonnal

Delhusa Gjon: Én boldogan félreállok

Már nem vágyik mindenáron az önmegvalósításra Delhusa Gjon, azért egy Kossuth-díjnak még örülne.

Azért küldte le az univerzum az energiáival a Földre, hogy zenész legyen – állítja Delhusa Gjon. Az immár fél évszázada a pályán lévő zenész a Borsnak adott interjújában beszélt arról is, hogy fiatalon szemtelenül törtető, pikírt és kicsit öntelt is volt, de ma már akkor boldog, ha látja, hogy lírai dalai előadása közben az emberek szemében megjelennek a könnycseppek.  

delhusa gjon

Delhusa Gjon (Fotó: LifeTV)

Hiszek a spirituális világban, nagyon szeretem a természetgyógyászatot, a mantrákat, és szívesen meditálok. Indiában a kolostorban odajött hozzám egy guru, aki azt mondta nekem, te valahonnan Kelet-Európából jöttél, valamilyen művészettel foglalkozol. Az a dolgod, hogy spirituálisan kevésbé fejlett embereknek „lefordítsd” azokat a dolgokat, amiket nem értenek” – mondta Gjon. 

Hozzátette, hogy boldogan félreáll, hogy más kollégái is meg tudják valósítani önmagukat, ő ezen már túl van, nem kell, hogy mindig a legjobb legyen. Bár több elismerést is kapott élete során, a Kossuth-díjnak még nagyon örülne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top