nlc.hu
Sztárok

Ismét együtt a Danubius Cappuccino Tripla csapata

Jakupcsek Gabriella meghívta magához Gundel Takács Gábort és Buza Sándort, akikkel sok éven át legendás reggeli rádióműsort vezetett

Jakupcsek Gabriella, Gundel Takács Gábor és Buza Sándor hangjára éveken át ébredt az ország a Danubius Cappuccino Tripla című rádióműsorral. A legendás trió most nem a rádióban, hanem a tévében állt újra össze Jakupcsek Gabriella induló ATV-s talkshowjában, a Jakupcsek Nightban.

Jakupcsek Gabriella új talkshowja, a szombat esténként jelentkező Jakupcsek Night egy alapvetően kötetlen hangulatú műsor, melyben főképp ismert emberekkel beszélget a legnagyobb sikereikről és/vagy kudarcaikról. Az első műsorban vendége lesz Galla Miklós, Schell Judit és az olimpiai bajnok Lőrincz testvérek, valamint meglepetésvendég is érkezik, de a műsor egyik nagy dobása az, hogy sikerült összehozni a régi Danubius Rádió egykori rádiósait, így Jakupcsek Gabriella két egykori műsorvezetőtársát, Gundel Takács Gábort és Buza Sándort látja vendégül.

Az is a célja a műsornak, hogy olyan emberek ülhessenek össze, akiknek van közös történetük. Életünkben először vagyunk a Gundellel egy csatornán azóta, hogy Cappuccinoztunk, és ez adta az ötletet, hogy Sanyival kiegészülve újra találkozzunk. Nosztalgiázni fogunk a régi Cappuccinoról. Mi azért sok éven át együtt keltünk, nagyon szerettem velük dolgozni és borzasztó jó volt picit feleleveníteni a bakizásainkat meg a közös sztorijainkat. Elképesztő helyzetekbe kerültünk, amikor kitelepüléseink voltak, felelevenítjük, hogy milyen becsapásokat csináltunk reggelenként, hogyan tréfáltunk meg embereket a rádióműsorban, milyen reggeliket kanyarított nekünk a Buza, nosztalgiázunk a nagy evéseinkről és utazásainkról. Mi hárman bejártuk az egész országot. Jelentkeztünk be lánycsóki futballmeccsről, de disznótorról, szüretről és egy helikopterről is. Csuda jó volt visszagondolni, hogy ez milyen jó időszaka volt a rádiózásnak, ráadásul velük nemcsak a szakma kötött össze, hanem személyes szimpátia és barátság is.

– emlékszik vissza a régi szép időkre a műsorvezető.

A Danubius Cappuccino Tripla műsorvezetői és egykori szerkesztőjük, Ponyiczki Anna a Jakupcsek Nightban (fotó: ATV)

A Danubius Cappuccino Tripla műsorvezetői és egykori szerkesztőjük, Ponyiczki Anna a Jakupcsek Nightban (fotó: ATV)

Amikor arról kérdezem, hogy sok barátja van-e a szakmából, meglepő választ kapok.

Ma már nehéz a szakmában barátkozni. Ha egy csapat hosszan együtt dolgozik, ott előbb-utóbb kialakulnak barátságok is. Ha egy csapat nincs hosszú távon együtt, ott ezek a barátságok nem tudnak megerősödni. Régen hosszabb ideig dolgozott együtt egy csapat, most pedig projektek vannak. Egy projekt tart egy-két hónapig, aztán szétszóródik a stáb és talán soha az életben nem hozza őket újra össze a sors. Most a legtöbben szabadúszók, elvállalnak egy munkát, ott vannak egy hónapot, aztán átmennek egy másik csatornára. Ahhoz, hogy szakmai barátsága alakuljon ki az embernek, kell a közös élményrendszer, amire ez alapul, és ehhez idő kell.

A Jakupcsek Night első adása szombat este 20:25-től látható az ATV műsorán.

Jakupcsek Gabrielláról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top