nlc.hu
Sztárok

Czippán Anett akkor és most

13 évesen ismerte meg az ország, ma is képernyőn van az egykori kölyökidős Czippán Anett

Az egykori kölyökidősök közül sokan dolgoznak a mai napig is a médiában, ám jóval kevesebben vannak, akik a kamerák előtt állnak.

Czippán Anett 13 évesen került be a Kölyökidő című műsor csapatába. Ekkoriban már felkapott gyerekmodell volt, azonban a műsornak köszönhetően az egész ország megismerte. 1997-ig volt látható a műsorban. Ezt követően a Duna Televízióban vezetett műsorokat, majd az egri Eszterházy Károly Főiskola kommunikáció-magyar szakán tanult tovább, mellette pedig a főiskola tévéjénél dolgozott szerkesztő-műsorvezetőként. A kétezres években aztán az Aktív műsorvezetőjeként tért vissza a képernyőre.

Czippán Anett egykor és napjainkban

Czippán Anett egykor és napjainkban (Fotók: Kölyökidő.com / Smagpictures)

Később a FEM3 Café műsorvezetője lett, majd 2015-ben a Mokkához igazolt. „Jobban meg kell ismerjenek az emberek, mert sokan még nem tudnak hova tenni, csak azt látják, egyszer csak belepottyantam a nagy nézettségű Mokkába, de nem tudják igazán, ki is vagyok én valójában. Éppen ezért olykor találkozom előítéletekkel, nekem pedig el kell fogadnom, hogy a képernyővel azt is vállaltam, hogy nem lehetek mindenkinek egyformán szimpatikus. Olyan nyilván soha nem lesz, hogy mindenki szeressen, de igyekszem dolgozni az ügyön” – nyilatkozta akkoriban lapunknak.

Az Aktív (TV2) műsorvezetőjeként 2009-ben (Fotó: Smagpictures)

Az Aktív (TV2) műsorvezetőjeként 2009-ben (Fotó: Smagpictures)

2017-től a TV2 Supercar című autós műsorának társműsorvezetője lett. 2018 óta a Trendmánia című műsort vezeti, illetve egy ideje a Tények Plusz riportereként is dolgozik. 

„Az a legjobb, ha mindenkinek legalább nyolc lába van, mint egy polipnak, hogy ha szükség van rá, legyen mihez nyúlnia. Ezért is kezdtem el komolyabban foglalkozni a riporterkedéssel. Jelen pillanatban is dolgozom a Tények Plusznak, épp gyerektáborokról készítek anyagot. Először nagyon furcsa volt, hogy nekem kell megmondanom, kitalálnom, hogy álljon össze egy riport. De most már tudom, hogy hány megszólalásból áll össze egy anyag, és mennyi utómunkát igényel. Nagyon tetszik ez az új közeg, teljesen kiteljesedtem benne. Élvezem minden pillanatát” – mondta az nlc-nek a nyáron Anett.

Czippán Anett és két kisfia

Czippán Anett és két kisfia (Fotó: Smagpictures)

2009 és 2014 között Rendes Zoltánnal, a TV2 kreatív vezetőjével élt házasságban, 2011-ben tőle született az első fia, Olivér Noel. Válása után a TV2 rendezője, Gyöngyösi Szabolcs mellett találta meg újra a boldogságot, akivel 2017-ben közös gyermekük született, Soma. Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy a 37 éves műsorvezető kapcsolata 6 év után zátonyra futott, hónapok óta nincsenek már együtt második gyermeke apjával.

„Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit, bevallom, óriási kudarcként élek meg. De szembe kellett néznem mindezzel. Meg kellett ráznom magam és tudatosítanom, hogy igen, ismét nehéz lesz, de akkor is meg kell találnom a lelki békémet, egyedül. Nem egyszerű feladat két gyerek kiegyensúlyozott és boldog anyukájának lenni két apával, állandó logisztikával, sok munkával, de meg kell oldanom” – nyilatkozta a Story magazinnak.

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top