nlc.hu
Sztárok

Férjével együtt tartóztatták le Szlovákia Insta-királynőjét

Férjével együtt vették őrizetbe Szlovákia legismertebb influenszerét

A képek alapján nagy luxusban élt Zuzana Strausz Plačková, akit otthonában tartóztattak le.

A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) hétfő reggel óta razziát tart az ország több pontján, az őrizetbe vett személyek között van az egyik legismertebb szlovák influenszer, Zuzana Strausz Plačková. A NAKA gyanúja szerint a 30 éves Plačková és férje, René Strausz, akit szintén őrizetbe vettek, hosszú ideje tagjai egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezetnek, írja a Paraméter.

Zuzana Strausz Plačková, akit annamajori (Miloslavov, Szenci járás) házában vették őrizetbe,  a Hotel Paradise nevű valóságshownak köszönhetően lett híres, Instagramon most közel 770 ezer követője van.  

A sajtóértesülések szerint a NAKA több mint 10 személyt tartóztatott le, köztük egy ismert galgóci vállalkozót, Miroslav Farkašt, aki csak néhány hónapja van szabadlábon. Azt megelőzően 20 hónapig ült börtönben ingatlanokkal kapcsolatos csalásokért. Ugyancsak a letartóztatottak között van egy szlovák válogatott cselgáncsozó, aki ellen már korábban is folyt eljárás kábítószerek miatt. Az őrizetbe vett személyeket kábítószeres bűncselekményekkel és bűnszervezet működtetésével gyanúsítják.

(via Telex)

queen plackova

Fotó: Instagram/queen.plackova

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top