nlc.hu
Sztárok

Lehoczky Zsuzsa visszavonul

Lehoczky Zsuzsa visszavonul, ma lép utoljára színpadra

Pár hónappal a Nemzet Színésze kinevezés után visszavonul Lehoczky Zsuzsa.

Lehoczky Zsuzsa májusban kapta meg a Nemzet Színésze elismerést. A színésznőt az április közepén elhunyt Törőcsik Mari helyére választották meg a nemzet színészei csaknem egyórás tanácskozás után. Lehoczky hangsúlyozta, igazán megtisztelő számára az elismerés, ám nyár elején bejelentette, hogy idén ősszel visszavonul több mint 60 év színpadi lét után.

A művésznő ma utoljára lép színpadra az Operettszínházban. „Ma lesz a búcsúelőadásom. Gálaestnek lett meghirdetve a születésnapom alkalmából, de valójában ez az utolsó pillanata a pályafutásomnak, ma fejezem be” – kezdte a Borsnak Lehoczky Zsuzsa, aki arról is beszélt, hogy miért hagy fel a színészettel. 

Az ember vagy hosszú életet szeretne élni, és akkor be kell látni egy ponton, hogy abba kell hagyni. A másik út, ha mindent elvállal az ember és az utolsó pillanatig dolgozik. Nos, én az előbbit szerettem volna” – zárta szavait.

lehoczky zsuzsa

Visszavonul Lehoczky Zsuzsa (Fotó: MTI)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top