nlc.hu
Sztárok

Sophie Ellis-Bextort 17 évesen megerőszakolták

Sophie Ellis-Bextor 17 évesen nemi erőszak áldozata lett

Az énekesnő nem nevezte meg a férfit.

Sophie Ellis-Bextor Spinning Plates című önéletrajzi könyvében arról ír, hogy 17 éves volt, mikor egy 29 éves gitáros megerőszakolta őt, és elvette a szüzességét, írja a hvg.hu.

Az énekesnő nem nevezi meg, hogy ki volt az erőszaktevő, csak annyit árul el róla, hogy koncerten találkoztak, és a férfi azzal az ígérettel csábította fel a lakásába az érettségire készülő lányt, hogy megmutatja a könyveit. Csókolózni kezdtek, majd hirtelen gyorsasággal az ágyban kötöttek ki, a férfi pedig elkezdte levetkőztetni a kamaszt.

„Hallottam magam, ahogy mondom, hogy ezt ne és nem akarom, de ez nem hatott. Nem hallgatott rám, és szexelt velem, és én nagyon szégyelltem magam. Így vesztettem el a szüzességemet és nagyon hülyén éreztem magam. Emlékszem (közben) a könyvespolcait bámultam és azt gondoltam: most már hagynom kell megtörténni” – fogalmaz Ellis-Bextor, aki azt mondta, azért osztotta meg a történetét, hogy más nőknek segítsen.

Sophie Ellis-Bextor

Fotó: Christie Goodwin/Redferns via Getty Images)

Néhány héttel ezelőtt a Washington Post írt arról, hogy a Jagged című új HBO-dokumentumfilmben Alanis Morissette arról beszél, hogy maga is nemi erőszak áldozata lett, hogy 15 éves korában ugyanis több férfi megerőszakolta. A kanadai énekesnő sem nevezte meg az állítólagos elkövetőket, de megemlítette, hogy amikor korábban beszélt róla, süket fülekre talált.

Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület segélyvonalat tart fenn a nők és gyerekek elleni erőszak áldozatainak és segítőiknek. A segélyvonal a 06-80-505-101-es számon érhető el hétfő, kedd, csütörtök, péntek este 18-22 óra és szerdán 12-14 óra között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top