nlc.hu
Sztárok

Curtis először beszélt a bátyja ügyéről

Curtis először beszélt előzetes letartóztatásban lévő bátyjáról

Curtist nagyon megtörte a bátyja ügye, de ezt próbálja leplezni.

Rövidesen tárgyalás várható Curtis bátyjának, Sz. Lajos ügyében, ahol eldől, meghosszabbítják-e a férfi előzetes letartóztatását. Korábban kiderült, Curtisék az újabb tárgyalástól sokat várnak, reménykednek, elegendő bizonyítékuk lesz ahhoz, hogy fordulatot vegyen az ügy. A Blikk azt írta, az ügy egyik vádlottja vallomást tehet, ami terhelő bizonyíték lehet Curtis bátyja ellen, ám erről azóta semmit nem tudni. Mindeközben a rapper színpadon nyújtott teljesítménye továbbra is magas színvonalú, de belül gyötrődik és aggódik a testvéréért. Elfogadta Hajdú Péter meghívását és a vasárnapi Frizbiben először beszél a testvére ügyéről.

„Várjuk azt, hogy hazajöjjön” – fogalmazott titokzatosan Curtis, ám az adásból valószínűleg sokkal több is kiderül majd. A rapper egyébként szinte senkinek nem beszél az ügyről, csak a hozzá közel állók tudnak arról, hogy éppen milyen lelkiállapotban van.

További sztárhíreink: 

curtis

Curtis először beszélt a bátyja ügyéről (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top