nlc.hu
Sztárok

Majoros Hajni tisztázott mindent

Majkáék esküvőjéről fals információk jelentek meg, Majoros Hajni egy posztban reagált

Majoros Hajni nekiment a Tényeknek is a posztban.

Majka és Majoros Hajni három héttel ezelőtt házasodtak össze: sokáig nem láthattunk képeket az év esküvőjéről, de egy héttel ezelőtt az egyik hetilapban végre a rajongók is beleláthattak a lagziba. Hajni azóta napi szinten posztol képeket, tegnap pedig egy hosszabb posztban reagált az esküvőjükről szóló, az egyik hírműsorban elhangzott fals információkra. 

„Ahogy így idilli állapotomban átszellemülten görgetem a képeket, és azon gondolkodom, hogy mi legyen a mai esküvős poszt, a háttérben alapzajként szól a tévé, benne a TV2 Tényeknek csúfolt műsorával. Tények, hm. Olyan hitelesnek hangzik, sejtetve, hogy ami itt elhangzik, azt komoly kutatómunka előzi meg, a szerkesztők és a műsoron lázasan dolgozók képe jelenik meg, ahogy kamerával, mikrofonnal, jegyzetfüzetekkel szelik át az országot, hogy a »tények« eredetét felkutassák. Mivel szelektív a hallásom (mint a gyerekeimnek, amikor szólítom őket…), hirtelen abbahagyom a görgetést és meghallom, hogy »Hajni és Majka összeveszett az esküvőn«. Először köpni-nyelni nem tudtam, de reméltem, hogy valami figyelemfelkeltő cím és valami poénnal lezárják, de nem ez történt. A Tények műsorvezetője beolvassa, hogy Hajni és Peti azért veszett össze, mert a fotózást a végére hagytuk és Peti ezt már nem bírta idegekkel. Atyaúristen. Ezt mégis honnan %!+”:_*><!!=(#&>!?-ból veszik? Leírom, hogy mi a valóság, mert bár ezt pont nem akartam megosztani, de kénytelen vagyok. Vasárnap Olika rollerezett az esküvő helyszínén, de amilyen kis ügyes, elesett és felszakadt a szája, és Petivel első dolgunk volt bepattanni a kocsiba és a szekszárdi sürgősségire rohanni, ahol természetesen szakszerűen el is látták a sebét. Peti vezetett, én pedig hátul ültem a riadtan ordító, vérző szájú gyerekemmel” – írta Majoros Hajnalka a közösségi oldalán.

Még több sztárhír: 

majoros hajni majka

Majoros Hajni és Majka esküvője (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top