nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence akkor és most

Istenes Bence 13 éve még zöld hajjal, Ben becenéven vezette a Viva TV műsorát – fotók!

Istenes Bencét 2008-ban láthattuk először a képernyőn, az akkoriban fénykorát élő Viva TV műsorvezetőjeként. „Ben” akkor még csak 21 éves volt, és kifejezetten talpraesett, vagány fiú benyomását keltette, akiért nemcsak a tinilányok rajongtak.

Istenes Bencét 21 évesen láthattuk először a képernyőn, azóta már eltelt több mint egy évtized, közben pedig Magyarország egyik legsikeresebb férfi műsorvezetője lett.

Istenes karrierjéhez hasonló nem sok van

Az újabban hidrogénszőke Istenes Bencétől egy cseppet sem állt távol az, hogy a kamerák elé álljon: édesapja, Istenes László is műsorvezető.

Bencét a Megálló című műsorban láthattuk először, majd bő 2 év után a Viva TV-től az RTL Klubhoz igazolt át, és a mai napig ott dolgozik. Vezette a Cool TV-n és az RTL II csatornán az After X-et, később a Hagyjál Főzniben asszisztált a játékosok konyhai káoszelméleteihez.

Istenes Bence akkor és most

Istenes Bence 2008-ban és most
(Fotók: smagpictures)

A karrierje során minden olyan műsorban megfordult már, ami az RTL-nél igazán fajsúlyos: résztvevőként szerepelt a Vacsoracsatában és a Szombat esti lázban, párjával, Csobot Adéllal a Nyerő Párosban, műsorvezetőként pedig az X-Faktorban, a Való Világban, a Szenzációs Négyesben és az Álarcos Énekesben. A rádiózásban is kipróbálta magát: körülbelül 1 évig a Music FM reggeli műsorának, az Önindítónak volt a műsorvezetője Pordán Petra és István Dániel mellett.

Istenes Bence a Viva TV-s karrierje idején
Megnézem
Összes kép (7)

2016-ban aztán visszatért Németországba – a magyarországi karrierje előtt élt kint egy ideig –, ahol először a helyi televízióban dolgozott, majd 2018-ban már ő volt a német X-Factor műsorvezetője. Közben a magyarországi karrierje sem állt le: itthon 2017-ben a Survivort és az X-Faktort vezette. 2020-ban és idén, 2021-ben is megkapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjat, Jelenleg az Álarcos Énekes 3. szériájának a házigazdája, és az biztos, hogy továbbra is a csatornánál marad, nem igazol át a konkurenciához.

Istenes Bence családapaként is sikeres

Ami Istenes magánéletét illeti, több ismert barátnője is volt, ami a szakmájából kifolyólag nem meglepő. Kovácsovics Fruzsinával, a Csillag születik felfedezettjével, Iszak Esztivel és Nádai Anikóval is alkottak egy párt. Aztán megismerte Csobot Adél énekesnőt, egymásba szerettek, és 2012 óta együtt vannak. Ma már együtt nevelik közös gyermekeiket: Nátánt, aki 2016-ban született és Ádint, aki 2018-ban.

Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina
Megnézem
Összes kép (5)

A pár a hazai sztárvilág egyik legkedveltebb párja lett, Friderikusz Sándor Életünk története című műsorába is meghívást kaptak, ahonnan megtudhattuk, az ő párkapcsolatukban is vannak hullámvölgyek, de a lényeg, hogy szeretik egymást, mi pedig ennek nagyon örülünk.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top