TV-sztárok

Istenes Bence szuper cuki képet posztolt kisebbik fiáról, Ádinról

Istenes Bencéről és Ádinról, aki augusztusban ünnepli majd az első születésnapját, ritkán látni ennyire meghitt és bensőséges fotót.

Istenes Bence és párja, Csobot Adél kicsit több mint egy hónapja úgy döntöttek, egy kis időre felfüggesztik a maguk hozta szigorú szabályokat, és címlapon mutatják meg két gyermeküket, Nátánt és Ádint. A Bestnek Bencéék őszintén elmesélték, milyen változásokat hozott életükbe kisebbik fiuk, aki teljesen más személyiség, mint a bátyja, emellett őszintén beszéltek a kapcsolatukról és a nehézségeikről is.

Istenes Bence és Csobot Adél beszélt arról is, tudatosan nem mutogatják két kisfiukat úton-útfélen. Ám a címlap után most ismét kivételt tettek: Istenes Bence ugyanis egy meglepően meghitt és bensőséges fotót osztott meg Instagram-oldalán, amelyen kisebbik fiával, Ádinnal látszik, aki augusztusban ünnepli majd az első születésnapját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💙💙💙💙💙 #mylittleboy #adin

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Mi a magunk részéről egyáltalán nem csodáljuk, hogy a rajongók szó szerint elolvadtak a cuki fotó láttán. Neked hogy tetszik? Írd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top