Sztárok

Istenes Bence részleteket árult el Ádin születéséről

Két nappal ezelőtt megérkezett Istenes Bence és Csobot Adél második gyermeke, akit Ádinnak neveztek el. A műsorvezető most részleteket is elárult a kisfia születéséről.

Testvért kapott Istenes Nátán, ugyanis két nappal ezelőtt megszületett Ádin, Bence és Csobot Adél második fiúgyermeke. Azóta már az is kiderült, miért nevezték el így a kicsit, bár nem meglepő, hiszen a Nátán is nagyon különleges név, így várható volt, hogy a második fiúnév is ilyen lesz. A műsorvezető ma reggel az RTL Klub Reggeliben beszélt Ádin születéséről, még adatokat is elárult. 

„3510 gramm és 55 centi” – kezdte Istenes Bence a műsorban. 

De jó lenne, ha már járna. Az első éjszaka nem volt könnyű itthon, nem aludt túl sokat, szerintem a hangomon is lehet hallani. (…) Nátán nagyon cuki, egyelőre óriási szeretettel fogadja, aminek mi nagyon örülünk, mert nagy kérdés volt, hogy mennyire lesz féltékeny

– mesélte Bence, aki a névválasztásról is mesélt. „Úgy történt, ahogy a Nátánnál. Leültünk az Adéllal, ő is nézett neveket, én is néztem, és akkor kiválasztottunk 3-4-et, ami a legjobban tetszett, az Ádin köztük volt. Hagytuk, hogy érjen egy kicsit, végül pedig ez lett. Az a jelentése, hogy finom, kedves.”

Az első kép Istenes Bence és Csobot Adél második kisfiáról. Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top