nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenőék a babaprojektről

Rácz Jenőéknél már az örökbefogadás is szóba került, DNS-vizsgálaton járt a sztárséf és felesége

Nagy családra vágyik Rácz Jenő és párja.

Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra DNS-vizsgálatot csináltatott a születendő babájuk miatt. „Megnézték, vannak-e örökletes betegségeink, rendellenességeink, és hogy ezekben vannak-e egyezéseink Dórival. (…) Nem találtak nálunk összeférhetetlenséget. Sőt kiderült, hogy mindketten extrém termékenyek vagyunk” – árulta el a Story magazinnak a sztárséf.

Rácz Jenő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri július végén házasodtak össze (Fotó: Sajtóklub)

A jó hír ellenére azonban picit várnak még a babával, a nemrég éttermet nyitó Rácz Jenő szerint ugyanis a jövő év ideálisabb lesz a családalapításra, mivel most reggel 5-től éjjel 1-ig dolgozik.

„Dóri három gyereket szeretne, de mindig azt mondom: majd ha az elsőn túl vagyunk, megbeszéljük, hányszor csináljuk még végig. Mindketten nagy családot szeretnénk, de én valahogy úgy képzelném – és erről Dórival is beszélgettünk már –, hogy részemről két sajáttal megelégednék, és a harmadikat, negyediket örökbe fogadnánk. Azt gondolom, a föld extrém módon túlnépesedik, és rengeteg az árva gyermek” – vallotta be a sztárséf.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Rácz Jenőékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top