nlc.hu
Sztárok

Ungár Anikó rövid haja

Ungár Anikó drasztikus frizuraváltása: 2 centisre vágatta a haját a 72 éves bűvésznő

Merész döntést hozott Ungár Anikó, 72 évesen sem félt változtatni a külsején.

Drasztikus döntést hozott Ungár Anikó, és egészen rövidre vágatta hosszú, vállig érő haját és platinaszőke színre váltott – írja a Story magazin. A 72 éves előadóművész rövid hajjal is gyönyörű!

Ungár Anikő

Ungár Anikó hosszú hajjal (Forrás: Tv2 / Mokka – videó)

A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyító Ungár Anikó elárulta a sztármagazinnak, miért éppen most változtatott a frizuráján és miért éppen az extrém rövid haj mellett döntött. Mint kiderült, már nehezen tudta kezelni a hosszú haját.

Ungár Anikó

Ungár Anikó kétcentis hajjal (Forrás: Story magazin – címlap)

„Be kellett látnom: nem maradhatok örökké ugyanolyan, mert az, ami jól állt 20, 30 vagy 40 évesen, nem biztos, hogy 60 felett is előnyös. Sokáig megpróbáltam hozni a maximumot a hosszú frizurámból, de egy ponton túl már akármit csináltam, nem tetszett, amit a tükörben láttam. (…) Már régóta szerettem volna rövid hajat, úgy tűnt, hatalmas szabadságot ad” – indokolta a bűvésznő, akinek a fodrásza nagyon meglepődött, amikor kétcentisre való vágást kért tőle.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Még több frizuraváltás a sztárvilágban az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top