nlc.hu
Sztárok

Lárvát etettek az Exatlonosokkal

Séfek Séfe: lárvát etettek az Exatlon-versenyzőkkel, de ezt csak utólag közölték velük

Lárvával dolgozott Wolf András csapata, ám ezt csak utólag mondták meg a kóstoló exatlonistáknak.

Tegnap kezdetét vette a csapatok versenye a Séfek Séfében. Egy meghökkentő feladattal kezdtek: Krausz Gáborék borotvakagylóval, Vomberg Frigyesék éti csigával, míg Wolf Andrásék molylepke lárvával dolgoztak. A versenyzőket is sokkolta, amikor meglátták, hogy miből fognak főzni, de sikeresen vették az akadályt. Ezúttal az Exatlon 2. évadának szereplői kóstoltak, ám ők nem tudták, mit esznek. Utólag közölte velük Ördög Nóra: azt kell mondanunk, nem volt túl őszinte a mosolyuk.

exatlonosok séfek séfe

Nem volt őszinte az exatlonisták mosolya (Fotó: TV2)

Böjte Dave értetlenül állt a történtek előtt. ,,Amikor megtudtam, hogy mit ettünk… Fú, kicsit elkapott a rosszullét. Molylepke, molylárva? Ha ezt elmondják előre, lehet, hogy megfordítom, azt továbbküldöm a többieknek, hogy egyétek meg” – mondta, majd hozzátette, hogy amúgy nem volt rossz az étel. A csapatverseny végül döntetlennel zárult, így a fekete csapat 2-2 versenyzőt választott a másik két csapatból, velük csaptak össze és a főzés végén Laky hagyta el a konyhát.

Még több Séfek Séfe: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top