nlc.hu
Sztárok
Cseh Laci véleménye az exedzőjéről

Cseh Laci nagyon berágott a volt edzőjére, kitálalt Turi Györgyről

Csúnya vitái voltak a korábbi edzőjével, nincs is már vele beszélő viszonyban.

Cseh Laci a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt először arról, hogyan mérgesedett el a viszonya az egykori edzőjével, Turi Györggyel, akivel 14 éven át dolgozott.

Cseh Laci

Cseh Laci nagyon dühös az egykori edzőjére – Fotó: MTI/Kovács Tamás

Rengeteget veszekedtem Turi Györggyel – főleg edzéseken, bár az utolsó nagy vitánk éppen versenyen történt. (…) Amikor Turi György átvette a csoportunkat a sydneyi olimpia után, onnantól nekem folyamatos balhéim voltak vele – ezek nem a sikerrel jöttek az életembe” – vallotta be az 5. olimpiája után visszavonuló úszó. 

A 2011-es rövid pályás országos bajnokságon csúnya vitánk volt. (…) A nagy összeveszés után tulajdonképpen már magamtól csináltam az edzéseket” – tette hozzá Cseh Laci, aki arról is beszélt, miért jelentkezett nála folyamatosan önbizalomhiány, és miért nem tudta hozni az elvárt eredményeket. “A „befeszülés” jelen volt sok versenyemen, és leginkább azért, mert éreztem, láttam az edzőmön, mennyire ideges. (…) Nyilvánvalóan nem vitt előrébb, hogy érzékeltem, idegesebb nálam” – magyarázta az okokat az úszóklasszis, aki bevallotta: nagyon haragszik Turi Györgyre. 

Nem beszélünk egymással, nem keresem a társaságát. (…) Úgy bánt velünk, ahogyan nem lett volna szabad. Igazán azóta vagyok dühös rá, amióta új helyre kerültem, amióta Plagányi Zsolt mellett rádöbbentem és tapasztaltam, lehet másként is” – árulta el Cseh Laci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top