nlc.hu
Sztárok

Friss fotók a várandós Jennifer Lawrence-ről

A várandós Jennifer Lawrence már nem takargatja a pocakját

Keveset beszél a magánéletéről Jennifer Lawrence, az is meglepetés volt, amikor  Cooke Maroney-val összeházasodtak, és azóta sem igen hallani róluk. Éppen ezért volt meglepő, hogy az utóbbi hónapokban egyre többen pletykáltak arról, hogy a színésznő terhes, végül Jennifer menedzsere egy hónapja megerősítette a hírt: a házaspár valóban az első gyerekét várja.  

Lawrence a lehető legtovább szerette volna maguknak megtartani az örömhírt, de a forgatásról kiszivárgott hírek után egyre inkább refletorfénybe került a sztár és sokáig már nem lehetett volna titkolni, hogy anya lesz. A bejelentés óta a színésznőnek már nem kell takargatnia magát bő pólókkal, és nyugodtan kiélvezte az utolsó meleg, őszi napokat New Yorkban. 

Ilyen szépen gömbölyödik Jennifer Lawrence pocakja

Jennifer Lawrence kihasználta a jó időt a hétvégén New Yorkban (Fotó: Profimedia)

Jelenleg négy új filmet jegyez Jennifer Lawrence, kettőt még nem forgattak le, egy utómunkára vár, és egyet hamarosan a Netflixen láthatunk: idén karácsonykor mutatják be Don’t Look Up! -ot, amelyben Leonardo DiCaprióval szerepel.

Sztárok és a gyermekáldás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top