nlc.hu
Sztárok

Kovács Áron a Life TV-hez igazolt

Hajdú Péter újabb ismert műsorvezetőt szerződtetett – a Life TV-n folytatja Kovács Áron

Az elmúlt években Kovács Áron volt a VIASAT egyik arca, most kiderült, hogy az Észbontók műsorvezetője távozik a csatornától, máshol folytatja.

Kilenc évadot élt meg eddig az Észbontók, ami a VIASAT zászlóshajója volt és ezzel együtt a csatorna egyik arca a műsorvezető, Kovács Áron. Éppen ezért volt meglepő, hogy ma a Life TV ma megerősítette a műsorvezető átigazolását, és nem csak ő szerződött át a Hajdú Péter nevével fémjelzett tévéhez.

Kovács Áron otthagyja a VIASAT-ot

Kovács Áron otthagyja a VIASAT-ot

„A hírt meg tudom erősíteni. Sőt Kovács Áron műsorvezető mellett nem csak a stáb jelentős része, hanem a kreatív producer, a főszerkesztő, a castingosok és az adásszerkesztők is nálunk folytatják, tehát a mindenki a kreatív oldalról. Ezen kívül nagyon büszke vagyok arra, hogy az említett műsor eredeti, nemzetközi formátumát, a Pretty Smartot sikerült megvásárolnunk, mely az elmúlt 20 évben a világ számos tévécsatornáján bizonyított. Bízunk benne, hogy a részek a LifeTV-n a korábbiakhoz hasonlóan sikeresek lesznek” – nyilatkozta Kiss Péter, a Media Vivantis programigazgatója a SorozatWikinek. Arra vonatkozó információ egyelőre nincs, mikortól kerül ez adásba.

Life TV: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top