nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros villa

Ilyen lesz idén a Nyerő Páros villája, megújult a dizájn és eltűnt a luxuslakosztály

Október 18-tól vadonatúj évaddal jön az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros. Minden hétköznap 21.00 órától a jól megszokott humor mellett izgalom, dráma, feszültség és elképesztő feladatok várják a nézőket. Mutatjuk, hol laktak idén a játékosok.

 

Az új évadban nyolc sztárpár költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért: Nádai Anikó, és párja, Hajmásy Péter, Lesi László Csaba, azaz LL Junior és felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga, Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila, Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti, Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Ferenc Fecó, Molnár Gusztáv és párja, Fazekas Vivien, Somfai Péter és felesége, Somfai Krisztina, valamint Kamarás Norbi és párja, Kármán Odett.

Kabát Peti és Sebestyén Balázs vezetik a Nyerő Párost

Kabát Peti és Sebestyén Balázs vezetik a Nyerő Párost

Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti újra a legkeményebb próbatételek elé állítja a szerelmeseket, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük nap mint nap, számos szórakoztató pillanatot garantálva. Így lesz ez október 18-án este is, ahol sok múlik azon, ki hogyan teljesíti az első próbatételt. Azok a párok, akik győztesen jönnek ki az első párbajból, a villa kertjében található luxusrezidenciába költözhetnek, ahol olyan szolgáltatások segítik a kényelmet, mint például mosoda, takarítás, vagy teletöltött hűtőszekrény, hogy az ott lakóknak másra se kelljen koncentrálniuk, csak a játékra.

Ugyanakkor a korábbi évadokban luxuslakosztályként funkcionáló szoba az idei évadra egy több fő befogadására alkalmas hostellé változott. Az első játékban alulmaradt párok számára a beszédes nevű Hostel Löpattant szolgál majd közös szálláshelyként. Garantáltan nem kell sokáig várni arra, hogy kiderüljön, ki az, aki horkol, ki fél a sötétben, és kinek vannak különleges igényei a fekhelyét illetően.

Megnézem
Összes kép (10)

Azonban lesznek nem várt fordulatok is, ahol néha muszáj kiszúrni a többiekkel. Az, hogy a nyolc pár közül kik lesznek azok, akik lehetőséget kapnak arra, hogy a Nyerő Páros villa luxuslakosztályába költözzenek, és kik élvezhetik a közös szálláshely, a Hostel Löpattant vendégszeretetét, kiderül október 18-án 21.00 órától az RTL Klubon.

Íme a virtuális túra a Nyerő Páros villában!: 

Nyerő Páros

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top