nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi stílusa

Akkor és most: Lagzi Lajcsi stílusa gyökeresen átalakult

Lagzi Lajcsi élete nagyot fordult az elmúlt években, nem csoda, hogy stílusa is megváltozott.

Lagzi Lajcsi élete hullámvölgyekkel teli, a bírósági ügye mellett feleségével, Boglárkával való házassága is tönkrement több, mint 20 év után.  

Lajcsi Hajdú Péter műsorában azt mondta, „megválnak egymástól”, majd kiadott egy közleményt, amelyben azt írja, továbbra is jó kapcsolatban maradnak Boglárkával.

A Blikk úgy tudja, hogy a több százmillió forintos családi vagyonról már meg is egyeztek az egykori házastársak. Egy ismerősük szerint Lajcsi gálánsan kifizette Bogit, könnyen megegyeztek, és mindketten aláírták a házassági vagyon megszüntetéséről szóló szerződést. 

Hajdú Péterrel való beszélgetése során a műsorvezető azt is megjegyezte, hogy Lajcsi stílusa sokat változott az öltönyöket felváltotta a fiatalos, elegáns stílus. Erre Lajcsi frappánsan azt válaszolta eljön az az idő, amikor az ember már fiatalabbnak akar tűnni.

És valóban szembetűnő a különbség:

Galambos Lajos stílusváltása

Lagzi Lajcsi 2015-ben, jó pár kiló plusszal, öltönyben. (Fotó: Gábor Rozmanitz/smagpix) és Lagzi Lajcsi Hajdú Péter műsorában, sportosan, elegánsan (Fotó: Life TV/Facebook)

Lagzi Lajcsi az nlc-n:

 (Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top