nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior háza

Tízmilliót engedett álomotthona árából L.L. Junior

Túl nagy lett a ház, a szakítás előtt is kongott az ürességtől.
l.l. junior

Engedett az árból, 280 helyett már csak 270 millióért kínálja háromszintes, borospincés, medencés törökbálinti házát L.L. Junior – írja a Blikk. A lap exkuzív képeket is közölt az ingatlanról. A zenész a lapnak elárulta, muszáj volt lejjebb vennie az ingatlan árát, mivel szeretne minél előbb túladni rajta, ráadásul már kész tervei vannak arról, miként alakul családja élete, amint eladják a házat.

Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga 2020-ban költözött be gyönyörű, új otthonukba, amely teljesen egészében a terveik és elképzeléseik alapján készült – emlékeztet a lap. A robotasszisztenssel felszerelt okosotthon olasz belsőépítésszel, import alapanyagokkal készült, hiszen úgy tervezték, örökre itt maradnak. Az énekes tősgyökeres belvárosi, ám a fia elvesztése után úgy érezte, hogy pesti otthonában minden a kis Dávidkára emlékezteti. A tervezésnél azonban túllőtt a célon a zenész: a család úgy érezte, túl nagy a ház, ráadásul a munkájuk mégis a belvároshoz kötötte őket, rengeteget autóztak. Most pedig szakítottak is a feleségével, és bár a zenész dolgozik azon, hogy újra együtt legyen a család, tudja: ide már biztosan nem költöznének vissza.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top