nlc.hu
Sztárok

DWTS: megkönnyezte táncát Árpa Attila

Árpa Attila sírásban tört ki a Dancing with the Stars-os produkciója után

Sőt nemcsak a színész-rendező és táncpartnere zokogott, hanem az egész stúdió.

Egy csodálatos és megható foxtrottot táncolt a Dancing with thes Stars-ban az “Emlékek éjszakáján” Árpa Attila és táncpartnere, Stana Alexandra.

Árpa Attila

Árpa Attiláék tánca mindenkit lenyűgözött – Fotó: Sajtószoba

Elnémult a stúdió a produkciójuktól, a zsűri is alig tudott megszólalni Árpa Attiláék tánca után. Sőt a színész-rendező és táncpartnere is könnyekben tört ki. 

Meg vagytok dicsérve, mert úgy is lehet történetet mesélni, hogy nincs tele a színpad díszlettel, hanem két ember egymásra néz és kitáncolja elénk ide a szívét és a lelkét. Gyönyörű volt. Olyan szép volt, hogy belehelyezted a sorsodat a partnernőd kezébe és ettől azt lehetett látni, hogy biztonságban van a táncparketten. Ennél szebb egység nem is lehet a táncban” – hangzott Bereczki Zoli értékelése. “Csodálatos volt. Az Attila hozott egy döntést, és azt a döntést hozta, hogy ő most iderakja mindenét, a teljes valóját. Ebben most nem volt semmi fekete meg fehér, ez te voltál itt, a táncparketten” – mondta Ördög Nóra a produkcióról. “Vágni lehetett a csendet és a feszültséget, mert annyira fent tudtátok tartani az elejétől a végéig” – dicsérte őket Molnár Andi.

A zsűri valamennyi tagja maximális 10 pontot adott a párosnak, így Árpáék 40 ponttal zárták a 4. élő-show-t. 

Te most mit érzel így, 40 ponttal?” – kérdezte a sírva fakadó Árpát a műsorvezető Lékai-Kiss Ramóna. “Nekem sokkal fontosabb, amit mondtatok és nagyon köszönöm, hogy itt lehetek. Ez most a mindenem, ez a pillanat” – vallotta be könnyezve a színész-rendező.

Árpa Attila

Árpa Attila és táncpartnere is könnyekben tört ki a táncuk után – Forrás: TV2 / Dancing with the Stars – videó

Most már sorolhatnánk az életem stációit, sikerek, kudarcok, ez a mai éjszaka egészen biztos, hogy a csúcshoz tartozik. Nekem ez egy olyan élmény, hogy elképesztő” – nyilatkozta Árpa Attila a műsor házigazdájának, Stohl Andrásnak, aki szintén elsírta magát a produkció láttán.

Olvass még a Dancing with the Stars-tól az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top