nlc.hu
Sztárok

Sokáig bízott a gyógyulásban Kandech Evelyne

Kandech Evelyne még az édesapjának sem szólt a súlyos betegségéről

Csak a közeli barátai tudták, hogy súlyos beteg a 37 éves énekesnő.

Mint azt az nlc is megírta, hosszan tartó, súlyos betegség következtében meghalt Kandech Evelyne. A Bors úgy tudja, a Megasztár első szériájának versenyzője még a Sierra Leonában élő édesapja előtt is titkolta súlyos állapotát. 

Kandech Evelyne

Kandech Evelyne a végsőkig reménykedett a gyógyulásban (Fotó: Smagpictures.com / Ványi Ákos)

A bulvárlap elérte az énekesnő egykor rendőrfőnökként dolgozó édesapját, Ahmed Bharim Kandeh-t. Apa és lánya ugyan az internet segítségével tartották a kapcsolatot, de Evelyne nem mesélt édesapjának a súlyos betegségéről. Édesapja elárulta, néhány hete beszéltek utoljára, de semmit sem tudott lánya állapotáról.

A Bors értesülései szerint arról, hogy súlyos betegségben szenved, Evelyne – aki 2015-ben veszítette el az édesanyját – csak a legszűkebb baráti körében beszélt.

A Blikk úgy tudja, az énekesnő tüdőrákkal küzdött, a betegséget tavaly diagnosztizálták nála. Bátran és bizakodva csinálta végig a kemoterápiás kezeléseket, a kór azonban legyőzte a fiatal énekesnőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top