nlc.hu
Sztárok

Szaszák Zsolt búcsúzott a Sztárban Sztár leszek!-ben

Szaszák Zsolt esett ki a Sztárban Sztár leszek!-ben, Pápai Joci szerint kitömött állatként ült a színpadon

Tóth Gabi elvesztette egyik versenyzőjét.

A Sztárban Sztár leszek! 12 döntőséből már csak 9 van versenyben. A vasárnap esti adásban újabb versenyző búcsúzott. A nézők második körös szavazatai alapján Szaszák Zsolt és Kárász Dávid került a veszélyzónába, végül a nézői szavazatokkal Kárász jutott tovább, a 3. élő show kiesője pedig Szaszák Zsolt – Tóth Gabi versenyzője – lett.

szaszák zsolt

Szaszák Zsolt számára véget ért a Sztárban Sztár leszek! – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Szaszák Zsolt – akinek a legutóbbi produkcióján igencsak megsértődött L.L. Junior – egyébként Mester Tamás bőrébe bújt:

Produkcióján – amelyre a közönségtől vastapsot kapott – a Sztárban Sztár leszek! két női zsűritagja nagyon meghatódott. Tóth Gabi és Köllő Babett egyöntetűen csodálatosnak találta az előadást, mentora el is sírta magát; míg Majkát és Pápai Jocit egyáltalán nem hatotta meg Szaszák produkciója. Elmondásuk szerint számukra nem jött át. Majka kimondottan unalmasnak találta az előadást. „Nem hittem el neked egyetlen percét sem” – jegyezte meg Pápai Joci, aki szerint a versenyző úgy ült a színpadon, mint egy kitömött állat, annyira élettelennek látta Zsoltot.

Olvass még a Sztárban Sztár leszek!-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top