nlc.hu
Sztárok

Csontos Karina családja az autóbalesetről

A tragikus körülmények között elhunyt Csontos Karina családja nem is tudott arról, hogy 16 éves lányuk autózni indult éjjel

Először szólalt meg Csontos Karina családja a tragédia óta.

Mint az nlc is megírta, péntek hajnalban tragikus körülmények között elhunyt a Sztárban Sztár leszek! 16 éves versenyzője, Csontos Karina. A történtek óta most először szólalt meg a tehetséges énekes családja.

Csontos Karina

Csontos Karina már gyerekkora óta az énekesi pályára készült (Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó)

„Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna” – árulta el a Blikknek Csontos Karina nővére, Szandra. Csütörtök este az egyik, a közelben lakó barátnője és két olyan fiatalember (egy 21 éves rendőr hadnagy és egy 25 éves határőr) jött érte, akikkel a családja szerint nem is tartotta Karina a kapcsolatot.

„Amikor anya másnap felkelt, megrémült, mert nem találta Karinát. Azt hitte, lement a barátnőjéhez az alsó emeletre, de sem ott, sem a munkahelyén, egy közeli boltban nem találta. Végül a rendőrök hívták, hogy menjen be hozzájuk” – nyilatkozta megtörten a bulvárlapnak Szandra.

Karinát a szerelme is gyászolja, akivel már több mint két és fél éve alkottak egy párt.

Csontos Karina a Sztárban Sztár leszek! középdöntőjében esett ki, a 3. válogatón Tolvai Reni: Hagylak menni című dalát adta elő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top